De Serie

Drakensnot

vriendschap, helpen, gezond eten, herfst
Er is een draak in het bos! Die moet snel weg, of alle bomen gaan in vlammen op. Maar de draak is te verkouden om te vliegen. Het beest moet gezond eten: fruit, groenten, soep. Lusten draken dat wel?
Het eerste boek over koosje Konijn en Draak Djordjo.
Een grappig en spannend verhaal over zieke draken die beter moeten eten. En over elkaar helpen. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Drakenfeest

vriendschap, muziek, feest, winter
In het bos van Koosje Konijn is het maar saai en stil.
De meeste dieren houden een winterslaap.
Maar boven in de bergen geeft Djordjo de draak een feest.
Ook Koosje krijgt een uitnodiging.
Maar is een drakenfeest wel zo’n goed idee
voor kleine pluizige beestjes als Koosje?
Dit is het tweede prentenboek over Koosje Konijn
en de draak Djordjo. Een feestelijk verhaal
over vriendschap en de kracht van muziek.
Met achterin twee liedjes om zelf te zingen en te dansen.
Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Drakendonder

vriendschap, picknick, storm, zomer
Koosje, Konijn en Beer houden een picknick. Djordjo de draak is niet uitgenodigd. Want hij is groot en onhandig en maakt altijd iets stuk. Maar dan begint het te stormen. Niemand kan tegen zulk noodweer op… Of toch?
Het derde prentenboek over Koosje Konijn en Draak Djordjo. Een grappig verhaal over vriendschap, voor iedereen vanaf 4 jaar.

Drakenbaby

vriendschap, babydieren, ei, lente
Op een zonnige dag vindt Koosje Konijn een groot ei in het bos. Hij neemt het mee naar Vogeltje, maar zij heeft al eitjes van zichzelf om uit te broeden. Koosje besluit zijn vondst dan maar zelf warm te houden. Na lang wachten breekt het ei eindelijk open. Maar wat komt er nu voor vreemd beestje tevoorschijn? Misschien dat de draak Djordjo het weet …
Het vierde prentenboek over Koosje Konijn en de draak Djordjo is een aandoenlijk verhaal over een kleine vondeling. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Met achterin een liedje van Jeroen Schipper.